ДоставкаОбслужващ офис Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък

Пловдив

Област Пловдив се обслужва всеки  ден

Нова Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Средец, Айтос, Карнобат и региона Пазарджик, Велинград, Якоруда Стара Загора, Казанлък, Карлово, Сопот, Баня Смолян, Кърджали, Хасково, Димитровград, Момчилград, Златоград Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Севлиево, Троян, Трявна

София

Област София се обслужва всеки ден


Видин, Монтана, Враца
Благоевград Перник, Кюстендил

Варна

Област Варна се обслужва всеки денСилистра, Добрич, Шумен
Русе, Разград, Търговище, Шумен

УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С НАШ ТРАНСПОРТ (в сила от 08.05.2019г)

1. Стойността на поръчката - 200лв с ДДС. 

2. Поръчки се приемат до 16:00ч. в деня преди доставката, за да има технологично време за подготовка на Вашата заявка. В деня за доставки поръчки не се приемат.

3. Да  сте уговорили доставката с наш търговски сътрудник, който да я  приеме и потвърди.

4. Да  осигурите присъствие на уговореното място, за да не се нарушава графика за доставка на останалите клиенти. Ако не осигурите приемането на стоката повече от 5 минути, доставката може да бъде отказана от куриера. За повече информация потърсете някой от нашите консултанти!

5. Отказ от безплатна доставка е възможен поради  липса на  достатъчно поръчки от вашето населено място, които да покриват разходите за доставка или  в случай на тежки метеорологични условия ! В такъв случай ще бъдете уведомени до 17.00 ч в деня за поръчки!


Забележка: Безплатната доставка с наш транспорт е само в определен ден от седмицата, но при заявени по-големи количества може да се организира допълнителна доставка. За повече информация се обърнете  към нашите консултанти.

Поръчка може да направите и като се свържете с нашите търговци по телефон ( моля, вижте  на КОНТАКТИ в нашия уебсайт ) , на e-mail - sales.xcom.ltd@gmail.com (Централен офис Пловдив) ,  xcom.sofia@gmail.com , xcom.varna@gmail.com или през онлайн магазина www.kabeli.eu ( www.xcombg.com), както и по skype и viber.