ДоставкаОбслужващ офисПонеделникВторникСрядаЧетвъртъкПетък

Пловдив

Област Пловдив се обслужва всеки  ден

Нова Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Средец, Айтос, Карнобат и регионаПазарджик, Велинград, ЯкорудаСтара Загора, Казанлък, Карлово, Сопот, БаняСмолян, Кърджали, Хасково, Димитровград, Момчилград, ЗлатоградПлевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Севлиево, Троян, Трявна

София

Област София се обслужва всеки ден


Видин, Монтана, Враца
БлагоевградПерник, Кюстендил

Варна

Област Варна се обслужва всеки денСилистра, Добрич, Шумен
Русе, Разград, Търговище, Шумен

УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С НАШ ТРАНСПОРТ (в сила от 12.03.2020г)

Условия в извънредно положение:

1. Доставки се правят безплатно в дните, отбелязани в седмичния график - със собствен транспорт, или с куриер - по наша преценка. За да изпратим поръчката с куриер, е необходимо минималната стойност да бъде 300лв с ДДС.

2. Безплатна доставка в ден по ваш избор с куриер - минимална сума 600лв с ДДС.

Стандартни условия:

1. Стойността на поръчката - 300лв с ДДС. 

2. Поръчки се приемат до 16:00ч. в деня преди доставката, за да има технологично време за подготовка на Вашата заявка. В деня за доставки поръчки не се приемат.

3. Да  сте уговорили доставката с наш търговски сътрудник, който да я  приеме и потвърди.

4. Да  осигурите присъствие на уговореното място, за да не се нарушава графика за доставка на останалите клиенти. Ако не осигурите приемането на стоката повече от 5 минути, доставката може да бъде отказана от куриера. За повече информация потърсете някой от нашите консултанти!

5. Отказ от безплатна доставка е възможен поради  липса на  достатъчно поръчки от вашето населено място, които да покриват разходите за доставка или  в случай на тежки метеорологични условия ! В такъв случай ще бъдете уведомени до 17.00 ч в деня за поръчки!


Забележка: Безплатната доставка с наш транспорт е само в определен ден от седмицата, но при заявени по-големи количества може да се организира допълнителна доставка. За повече информация се обърнете  към нашите консултанти.

Поръчка може да направите и като се свържете с нашите търговци по телефон ( моля, вижте  на КОНТАКТИ в нашия уебсайт ) , на e-mail - sales.xcom.ltd@gmail.com (Централен офис Пловдив) ,  xcom.sofia@gmail.com , xcom.varna@gmail.com или през онлайн магазина www.kabeli.eu ( www.xcombg.com), както и по skype и viber.